سلام.
در این بازی دانش آموزی به نام پینکی به دنبال اذیت کردن معلم بد جنس خود است.
این بازی به زودی منتشر میشه و توسط یک تیم دو نفره ساخته شده.
تریلر بازی
http://www.aparat.com/v/dOfVo
![]()
سلام.
در این بازی دانش آموزی به نام پینکی به دنبال اذیت کردن معلم بد جنس خود است.
این بازی به زودی منتشر میشه و توسط یک تیم دو نفره ساخته شده.
تریلر بازی
http://www.aparat.com/v/dOfVo
![]()
ویرایش توسط behrouz : ۰۷-۲۸-۱۳۹۵ در ساعت ۰۴:۵۸ بعد از ظهر
استیو جابز : به یاد داشتن این نکته که به زودی خواهم مرد، تنها وسیله ای است که مرا در انجام دادن یک کار بزرگ یاری می دهد.
aliyeredon2 (۰۷-۲۸-۱۳۹۵),Mohammadalizadeh (۰۷-۲۸-۱۳۹۵),peyman1959 (۰۷-۲۹-۱۳۹۵)
عالیست
شبیه همسایه های جهنمی بید باشه
یه ذره به رابط کاربریش برسی کافه بازار حسابی حمایت میکنه
اولویتشون با فوتوشاپه
این بازی به احتمال 99 درصد تایید نمیشه
چون بد آموزشی داری
به مردم یاد می دهد که چجوری همدیگه رو اذیت کنند
در کل ضد قوانیین اسلامی هست
فوق العادست!
واقعا کارت درسته خیلی قشنگ میشه!![]()
قشنگ بود ولی این بازی ایرانی نیست ممکن نگذارن منتشر بشه بخاطره بد آموزیش ولی اگه ایرانی بود احتمالا میزارن
خيلي شبيه همسايه جهنميه
ولي دركل بد نيست
برای انتشار بازی و اخذ مجوز انتشار از بنیاد ملی بازیهای رایانه ای ابتدا باید با ارسال مدارک و تصاویری از صحنه بازی ؛ مجوز ساخت بگیرید سپس بعد از شش ما بازی خود را بسازید و نمونه ای از بازی ساخته شده را به بنیاد ارسال نمایید تا مجوز نشر داده شود. در صورتیکه محتوای بازی ها با قوانین و مقررات بنیاد همخوانی نداشته باشد و یا کپی برداری از بازیهای خارجی باشد، نه مجوز ساخت و نه مجوز نشر هیچ کدام ارایه نمیشود...
خخخخخخخخخخخخخ ایول عجب چیزی ساختی منتظریم بزاریش
اون کاراکتراشم خودتون طراحی کردید؟
اره روی رابط کاری حساسن
کجای بازی ضد قوانین اسلامیه؟
ممنون. کار تیم دو نفرس
ببینیم چی میشه. اگه ایرانی باشه که بدتر میشه
بنیاد قوانین نا نوشته ای هم داره که میگه اگه شما خودی باشی میتونی راحت کارتو پیش ببری.عملکردش توی این چند سال روشنه.
دانش آموز اصلی و معلم رو اره خودمون طراحی کردیم.
ویرایش توسط behrouz : ۰۷-۲۹-۱۳۹۵ در ساعت ۰۱:۳۵ قبل از ظهر
استیو جابز : به یاد داشتن این نکته که به زودی خواهم مرد، تنها وسیله ای است که مرا در انجام دادن یک کار بزرگ یاری می دهد.
سلام خسته نباشید و امیدوارم که موفق باشید ولی چند نکته هست که لازم میدونم که ذکر کنم
اول از همه یه جایی توی تریلر دیدم یه کادری بالا سر یه بچه باز شد که توش انگلیسی نوشته بود
دوما بهتره کاراکترا تونو خودتون بزنین تمام دانش آموزا حتی اصلی از انیمیشن های معروف بودن کاراکتر اصلی هم که ماله انیمیشنه دلیره
ثالثا بهتره یکم خلاقیت بیشتری نشون بدین بازیتون به قدری شبیه به همسایه جهنمیه که اگه اینجا نبود و نگفته بودین با یونیتی خودتون ساختین میگفتم یه ماده
و آخرین صحبتم هم اینکه فکر میکنم بازیتون بد آموزی داره . و بشخصه من حاضر نیستم بازیی با این موضوع رو برای بچه های خانواده و خواهر کوچکم تهیه کنم. جدای از این متاسفانه در کشور ما انتقاد سازنده هم بکنی میترکوننت چه برسه به این که یه شغل رو اونم معلمی رو توی بازی اذیت کنی.
امیدوارم که از حرفام ناراحت نشید فقط خواستم نظرم رو بگم که کمکی کرده باشم و در هر حال برای شما و تیمتون آرزوی موفقیت و سربلندی روز افزون میکنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)