فروشگاه اولترا بازی سازی، انیمیشن، جلوه های ویژه و موسیقی

ارسال محتوای دیجیتال شما
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: مشکل با کد نویسی در یونیتی

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    مر ۱۳۹۶
    شماره عضویت
    8383
    نوشته ها
    9
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان

    Exclamation مشکل با کد نویسی در یونیتی

    سلام
    من توی مانا دیولوپ یونیتی هرچی مینویسم غلط میگیره باید چیکار کنم ؟

  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    خر ۱۳۹۶
    شماره عضویت
    8207
    نوشته ها
    81
    تشکر
    16
    تشکر شده 17 بار در 17 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان
    نیاز به نصب net from work هست

    شما در مونو دولوپ دکمه پلی رو بزنید بهت میگه کدوم نسخه رو بگیری

  3. Top | #3

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    مر ۱۳۹۶
    شماره عضویت
    8383
    نوشته ها
    9
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان
    چجوری میگه ؟ کجا میگه ؟
    چون من دکمه پلی رو میزنم هیچی، نه مینویسه نه میگه

  4. Top | #4

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    مر ۱۳۹۶
    شماره عضویت
    8383
    نوشته ها
    9
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان
    دمت گرم از دایرکت اکس گرفته تا gtk# رو نصب کردم بهتر شد الان دیگه به پرانتز گیر میده این مشکلش چیه ؟
    Error.jpg

  5. Top | #5

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    خر ۱۳۹۶
    شماره عضویت
    8207
    نوشته ها
    81
    تشکر
    16
    تشکر شده 17 بار در 17 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud8840 نمایش پست ها
    چجوری میگه ؟ کجا میگه ؟
    چون من دکمه پلی رو میزنم هیچی، نه مینویسه نه میگه
    Untitled.jpg

    تو کادر آبیه یه علامت قرمز میاد
    روش کلیک کن یه لیست میاد که توش یه خط ایراد هست
    رو خط اول دوبار کلیک کن

    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud8840 نمایش پست ها
    دمت گرم از دایرکت اکس گرفته تا gtk# رو نصب کردم بهتر شد الان دیگه به پرانتز گیر میده این مشکلش چیه ؟
    Error.jpg

    به این ها ربطی نداره فکر کنم کد نویسی خودت مشکل داره
    خوب بود از اسکریپتی که ایراد گرفته بود کل خط هاشو میزاشتی
    ویرایش توسط E.K.S : ۰۷-۰۲-۱۳۹۶ در ساعت ۰۸:۰۶ بعد از ظهر

  6. Top | #6

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    مر ۱۳۹۶
    شماره عضویت
    8383
    نوشته ها
    9
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان
    اگه منظورت خطای کدنویسی هستش که توی قسمت آبی نشون میده من توی یونیتی هم روی ایراد یا خطا کلیک میکنم اون خطی رو که از پرانتز ایراد گرفته بود اونو نشون میده
    در ضمن کدنویسی من هم هیچ ایرادی نداره
    از سایت هم کد رو که میگیرم اشکال نمیگیره ، وقتی که شروع میکنم به اضافه کردن به کد دوباره گیر میده به پرانتز

  7. Top | #7

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    خر ۱۳۹۶
    شماره عضویت
    8207
    نوشته ها
    81
    تشکر
    16
    تشکر شده 17 بار در 17 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان
    خوب بود اسکرین شات میگرفتی

  8. Top | #8

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    ار ۱۳۹۶
    شماره عضویت
    8201
    نوشته ها
    6
    تشکر
    4
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان
    ی مشکلی داشتم که نمیتونم Quaternion.Euler رو در تابع if قراربدم این ارور میده
    Cannot implicitly convert type `UnityEngine.Quaternion' to `bool'
    چطور میتونم در تابع if قراربدم ممنون میشم راهنماییم کنید


    if(transform.rotation=Quaternion.Euler(newVector3(0f,0f,30f))){

    Debug.Log("ok");
    }

  9. Top | #9

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    خر ۱۳۹۵
    شماره عضویت
    7346
    نوشته ها
    11
    تشکر
    0
    تشکر شده 4 بار در 4 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان
    نقل قول نوشته اصلی توسط arman-unity نمایش پست ها
    ی مشکلی داشتم که نمیتونم quaternion.euler رو در تابع if قراربدم این ارور میده
    cannot implicitly convert type `unityengine.quaternion' to `bool'
    چطور میتونم در تابع if قراربدم ممنون میشم راهنماییم کنید


    if(transform.rotation=quaternion.euler(newvector3(0f,0f,30f))){

    debug.log("ok");
    }
    سلام! حواستون باشه که مقایسه منطقی در #c با == یا =! انجام میشه و نه با = ... از = برای مقدار دهی استفاده کنید

  10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید kavehmb2000 از ایشان تشکر کرده است:

    arman-unity (۰۷-۱۵-۱۳۹۶)

  11. Top | #10

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    ار ۱۳۹۶
    شماره عضویت
    8201
    نوشته ها
    6
    تشکر
    4
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    مبلغ حمایت شده توسط کاربر
    0 تومان
    نقل قول نوشته اصلی توسط kavehmb2000 نمایش پست ها
    سلام! حواستون باشه که مقایسه منطقی در #c با == یا =! انجام میشه و نه با = ... از = برای مقدار دهی استفاده کنید


    مرسی کاوه جان

    ی سوال دیگه داشتم اینکه چطور میشه زاویه چرخش ی آبجکتو محدود کرد مثلا بیشتر از 30 و کتر از -30 نچرخه
    ویرایش توسط arman-unity : ۰۷-۱۵-۱۳۹۶ در ساعت ۰۸:۰۸ بعد از ظهر

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگانی که با جست و جو این صفحه را مشاهده کرده اند:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •